Använd din mobil mer, men skydda den

Mobiltelefonen är väldigt bra för väldigt mycket, bland annat till att lyssna på musik. Men många försöker undvika att använda mobilen på grund av risken att den ska gå sönder eller att råka ut för olyckor, exempelvis när man utför en träningsrunda.

Mobilen – en smart musikspelare

Den bärbara musiken är det som har gjort mångas vardag lite mer färggrann i takt med teknikutvecklingen på senare tid och det finns många sätt att lyssna på musik idag. Mobiltelefonen är bara en av alla tekniska prylar man kan använda som musikspelare. Tack vare att den kan kopplas till internet, kan den koppla upp oss till Spotify och andra internetberoende plattformar som ger oss tillgång till ett enormt utbud av musik. Annat var det förr, när man hade drygt tio låtar per sida på ett kassettband. Hanteringen av musiken är knappt jämförbar heller. Mobiltelefonen är dessutom en pryl som fyller många andra funktioner i vardagen, vilket gör att man slipper bära med sig fler än en teknisk pryl. Det gör just mobiltelefonen till en optimal musikspelare.

Skydda mobilen med skal

Ju mer man använder mobilen, desto större är risken att den ska råka gå sönder oavsett hur försiktig man är. Många lyssnar på musik när de tränar, men just träningspass medför en större risk för olyckor som kan medföra att mobiltelefonen går sönder. Därför väljer många att använda en MP3-spelare under träningspasset istället. Men genom att använda ett skyddande skal blir mobilen inte lika utsatt om olyckan skulle vara framme. Köp ett skal som passar din Samsung S20 Ultra eller just din telefon, så håller den sig bättre skyddad mot stötar, väta och smuts under träningspasset. Med ett skyddande skal blir det skalet som får ta den största smällen och troligtvis är det bara skalet som behöver bytas vid en olycka.